новини

MCA участва в международния панаир Амбиент Експо (Ambient Expo 2013) в Букурещ МСА Груп, най-големият производител на гаражни врати в Румъния, участва в международния панаир Амбиент Експо, който ще се проведе между 18 и 21 април 2013 в комплекса Ромекспо в румънската столица Букурещ. Каним ви да посетите щанда на МСА!

Звездата на щанда МСА се казва „Vogue Circuite”

Тази година на Амбиент експо МСА ще представи за първи път модела на врата-уникат „Vogue Circuite” (виж снимката). Стилните гаражните врати МСА Vogue са персонализирани продукти уникат за къщи с елегантен дизайн. Тези врати са украсени с елементи от инокс, които придават на вашата фасада стил и елегантност.

Power Door произвежда електричество

МСА ще се представи и с иновативната гаражна врата Power Door, която произвежда електроенергия за целия дом. Тази врата е снабдена с два слънчеви панела с фотоволтаични клетки, които улавят слънчевата светлина и я превръщат в електроенергия.

На нашия щанд ще може да видите и модела FullVision, индустриална гаражна врата с напълно остъклени панели – идеалното решение за затваряне на търговски помещения. МСА ще представи също така ролетните щори Unibox (с вградена кутия) и Outbox (с външна кутия).

Адрес на Ромекспо:

Marasti Blvd, nr. 65-67, Bucuresti, Romania

Панаирният комплекс Ромекспо (ROMEXPO) се намира на 15 минути от най-голямото международно летище в Румъния – Otopeni-Henri Coanda и на 5 минути от летище Baneasa.

GPS координатите са: 44.476234, 26.064972

За допълнителна информация относно събитието:

* обадете се на 0040 745062270

* пишете ни на pr@mcagrup.com (subject= Ambient Expo)

* или посетете www.ambient-expo.ro

Снимки с продуктите на MCA

Видео с продуктите на MCA

Благодарим Ви,

Екипът на МСА Груп