новини

Предимствата да имаш гаражна врата МСА през зимата

Наближава времето на снежните бури и студа. Скоро полянката пред дома ви ще е затрупана от сняг. Ако все още не сте успели да затворите гаража си, със сигурност търсите най-бързото и най-качествено решение преди да е настъпила зимата. Интервюто, което ви представяме по-долу, е с мениджъра по качество в отдела изследване и развитие на завода МСА. Юлиан е от над 10 години в екипа на МСА и представя продуктите и шоурума на МСА пред репортера на телевизионното предаване home & deco.

Репортер: Кой тип гаражна врата ни предоставя най-добра защита, най-много предимства през зимата?

Юлиан: Без колебание секционните гаражни врати предлагат най-добра изолация: стоманените панели имат дебелина от 40 мм и са пълни с полиуретанова пяна. Вратите МСА имат гумени уплътнения отвсякъде, включително между панелите, и представляват ефикасна бариера срещу вятъра, дъжда и снега. Страничните уплътнения са двойни, което помага за още по-добра топлоизолация.

Репортер: Тоест според вас секционните гаражни врати са по-добри от ролетните основно поради по-добрата топлинна изолация.

Юлиан: Да, поради топлинната изолация, която осигурява защита срещу капризите на времето, но също и поради сигурността и надеждността при ползване. Секционната врата не просто прави гаража сигурно и удобно място за вашата кола, а го превръща в още едно пълноценно помещение във вашия дом. Все по-често на гаража се гледа като на помещение, в което можеш да си направиш ателие, откъдето можеш да започнеш собствен бизнес... Кой не е чувал за многомилионни бизнеси, които са започнали от някой гараж.